Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Lounacom Oy

Tykistökatu 4 B, 5. krs

Werstas, Electrocity

20520 Turku

p. 040 500 5522

info@lounacom.fi

www.lounacom.fi


Yrittäjät jäsenyritysYrittäjät jäsenyritys

AA-luottokelpoisuusAA-luottokelpoisuus

.fi-välittäjä.fi-välittäjä

Liikkeelle.com liikuttaa Drupalin voimalla

Posted 11.3.2013

Maaliskuun asiakasesittelyssä Liikunta- ja Ohjelmapalvelut Miia Salminen Ky.

Avainsanat: www-sivut, Drupal, graafinen suunnittelu, verkkotunnusylläpito, sähköpostipalvelut.

"Lisää värikkyyttä ja kuvia www-sivuille". Siinä oli asiakkaan keskeinen toive Lounacomille lähdettäessä uudistamaan liikkeelle.com www-sivuja.

Ja sitä meiltä saa, mitä tilaa. Asiakkaan monipuolisen toiminnan ansiosta valokuvia menneistä tapahtumista oli helposti löydettävissä. Etusivusta saatiin vaivattomasti tehtyä näyttävä ja asiakkaita houkutteleva. Myös sisäsivuille lisättiin runsaasti kuvia tekemään selaamiskokemuksesta miellyttävää. Laji- ja toimialakohtaiset kuvat kertovat kävijälle havainnollisesti toiminnan luonteesta. Esittelytekstit pidettiin lyhyinä ja ytimekkäinä.

Julkaisualustaksi valittiin Drupal sen monipuolisuuden ja helpon laajennettavuuden vuoksi. "Nyt julkaistut sivut ovat vasta uudistuksen ensimmäinen vaihe. Seuraavaksi sivuille on tarkoitus lisätä kalenterimuodossa oleva tapahtumakalenteri, josta asiakkaat voivat helposti selata tapahtumiamme", kertoo intoa ja energiaa puhkuva yrittäjä Miia Salminen sivuston jatkokehityssuunnitelmista.

 

 

Uudistuksen yhteydessä myös liikkeelle.com -verkkotunnusylläpito ja asiakkaan sähköpostipalvelut siirrettiin Lounacom Oy:n ylläpitoon. "Kiireellisen yrittäjän kannalta on tärkeää, että kaikki nettipalvelut saa helposti yhdestä ja samasta paikasta ja että asiakastuki toimii", iloitsee Salminen hyvin alkaneesta yhteistyöstä.

 

Asiakas verkossa: www.liikkeelle.com

 


Liikunta- ja ohjelmapalvelut Miia Salminen tuottaa asiakkaan toiveiden mukaisen liikunta- ja ohjelmapalvelupaketin. Yrityksen yksi isoimpia osa-alueita on kuntotestien sekä henkilökohtaisten kunto-ohjelmien tekeminen. Näiden lisäksi yritykseltä löytyy kokenutta myyntihenkistä ja edustavaa joukkoa erilaisiin promootioihin, esittely- ja myyntitehtäviin, menekinedistämiseen sekä tapahtumien suunnitteluun ja vetämiseen.